Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ünidersite|Ekol Hoca DVD| soru bankaları | üniversiteyi kazanmak için Kaynaklar burda

Şuan Bilgi-Eğitim Köşemiz Katagorisinde ve  Lise ve Üniversite Hazırlık Forumunda Bulunan , Ünidersite|Ekol Hoca DVD| soru bankaları | üniversiteyi kazanmak için Kaynaklar burda Konusunu Görüntülemektesiniz ; iyi forumlar arkadaşlar elımde bulunan kıtapları videoları slaytları soru bankalarını denemelerını dergılerı sizlerle paylaşmak istedim ögrencılerın faydalanması gereken setler bence paylaşacaklarımdan başlıacaları ekol hoca dvd ünidersite 303 cd lik eğitim seti fem dergisi 29 sayı tamamı ..

hatdel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0

Ünidersite|Ekol Hoca DVD| soru bankaları | üniversiteyi kazanmak için Kaynaklar burda

iyi forumlar arkadaşlar elımde bulunan kıtapları videoları slaytları soru bankalarını denemelerını dergılerı sizlerle paylaşmak istedim
    ögrencılerın faydalanması gereken setler bence
    paylaşacaklarımdan başlıacaları
    ekol hoca dvd
    ünidersite 303 cd lik eğitim seti
    fem dergisi 29 sayı tamamı renkli
    celal aydın yayınları mat 2 fasikülleri
    fem final siğma zambak yayınları gıbı birçok yayının soru bankaları
    daha bir sürü şey ben uploadlara başladım sizlere direk klasör linkini vereceğim sizlerde downloadlara başlayabilirsiniz
    Hotfile.com: One click file hosting
    Ünidersite Dersleri Klasör Arşivi
    Hotfile.com: One click file hosting: Unidersite Ders Cd lerine Gore Konulari 30 Kilobyte.rar

Biyoloji Hotfile.com: One click file hosting

Fizik Hotfile.com: One click file hosting

Türkçe Hotfile.com: One click file hosting

Geometri Hotfile.com: One click file hosting

Tarih Hotfile.com: One click file hosting

Matematik Hotfile.com: One click file hosting

Kimya Hotfile.com: One click file hosting

Coğrafya Hotfile.com: One click file hosting

Diğer Kitaplar FemDergileri Ekolhoca DVD si Soru bankaları kalan her şeyde bu klasör altında paylaşacağım

Ünidersite ders videoları,ekol hoca dvd indir,güvender yayınları full indir,fem dergileri indir,ygs-lys hazırlık seti indir,birey yayınları indir,soru bankası indir,konu anlatımlı kitapları indir,lise yardımcı kaynakları indir,akademida,sebit,dergi indir,

Konu hatdel tarafından (Saturday-11-2011 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir.

hatdel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    İYİ çalışmalar dilerim arkadaşlar Başka Bir seti daha sizin için upload ettim sebitten akademidia

Akademedia üniversite sınavını ve lise eğitimini hedef olarak seçmiş,
    lise müfredatını kapsayan, 32 CD’den oluşan bir bilgisayar destekli eğitim paketidir.
    Bu paket, Lise 1-2-3-4 müfredatının hepsini kapsıyor.
    8 Adet ders 108 ünite
    108 ünite 400 konu
    400 konu binlerce kavram
    200'ün üzerinde etkileşimli deney ve alıştırma
    300'den fazla 3 boyutlu animasyon
    15.000'den fazla özgün soru
    7 tane deneme sınavı
    Ara sınavlar+ ünitelere özgü izleme sınavları

Etkileşimli eğitim sayesinde öğrenci her türlü bilgiyi görsel ve işitsel anlamda kavramış olmaktadır. Bu şekilde yapılan eğitim çok daha kalıcı olur.

Öğrencinin gelişim sürecini takip etmek için de paket içerisinde akıllı bir sistem bulunmaktadır.
    Bu sistem, öğrenci Akademedia kullanmaya başladıktan sonra onu takibe almakta ve perfomansı ölçmektedir. Öğrenci istediği anda gösterdiği performansla ilgili bilgi alabilir.

Akademedia sistemi Sebit’in 100 kişilik ekibiyle bu sistemi yarattı. Üretim aşaması, test aşaması da dahi olmak üzere tam 2,5 yıl sürdü. Akademedia’nın testi Tübitak-BİTAV tarafından yapıldı ve Tübitak Araştırma Geliştirme de Ar-Ge desteğini sağladı. Tüm bu aşamaların sonunda, 1998 yılının bitiminde Akademedia 99 Piyasa çıktı. Sayısız ödüle sahip SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ’nin çalışmaları, 1988 yılında TÜBİTAK içerisinde kurulan bir çoklu ortam laboratuvarında başlamıştır. Laboratuvar, 1996 yılında özelleştirilmiş ve K-12 bölümüne yönelik, yüksek kalitede ve görsellikte, bilgisayar destekli eğitim içerikleri üretimine başlanmıştır.

önceki setler gibi yine sizlere direk klasor linkini vereceğim ve indirmeye başalyabilirsiniz

herşeyden önce programı çalıştırmak için 30 mb lık

Hotfile.com: One click file hosting: akademediaBaslangic.rar

bu rar dosyasını indirip sisteme kurmanız gerekmektedir sanal sürücü programları daemon tools vb. program yardımıyla iso dosyasını sanal sürücüye yerleştirip kurulumunu yaptıktan sonra dersleri indirip çalışmaya başlayabilirsiniz

her CD yi winrarda eniyi seçeneğiyle sıkıştırıp upload ettim bu sayede 1 cd için 3-4 part indirmenize gerek kalmıyacak her rar dosyası eşittir 1 cd

Genel Görünüm

Akademidia başlangıc CD yı daemon tools programıyla açıyoruz

Buradan Kur dosyasına giriyoruz

Kur.exe yi uyumluluk modundan XP service pack 2 olarak ayarlıyoruz ve yönetici mod olarak çalıştırıyoruz

lisans Sözleşmesine Evet diyoruz

DEVAM EDİYORUZ

Devammm

Buradan kuracagımız yerı seçiyoruz

Dosyalar aktarılıyor

Tamam Diyelim

Sonra Bu ekran kendisi açılıyor

DX media yı kurmak istiyor tamam diyelim

Evet diyelim

YESSS

Tamam diyoruz

Sizden pc yi resetlemenizi istiyor buna evet dememiz lazım eger hayır dersek...

bu ekranda reset istiyecektir tamam diyelim reset atsın...

cd mizdeki crack klasorune girelim eliminat3B uygulamasını kopyalayıp akademianın kurulumunu yaptıgımız C:\Program Files\Sebit\Akademedia99 un içine yapıştıralım

ve uygulamamızı çalıştırıp önce sakatlaya...

sonrada öldüre basalım.

artık kurulum yapılmıştır masaustunde oluşan akademidia kısayolunu çalıştırıp indirdigimiz ders iso dosyalarınıda daemontools ile açıp derslere başlayabiliriz

derslerden ve sınavlardan goruntu

ders içeriginden birkaç kesit

windows xp de sorunsuz çalışıyor ancak windows 7 kullanıyorsanız yönetici modunu ve uyumluluk modunu windows xp sp_2 yapmayı unutmayın

Akademidia Tüm Dersler

philiprambo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    Its really a interesting topic for the discussion.